TigerStop presenteert vol trots gloednieuwe website - TigerStop FR

Appelez nous

TigerStop Europe | Général

Tél.: +31 546 57 51 71

TigerStop Europe | SOS

Tél.: +31 546 57 51 71, (choisissez l’option 1)

TigerStop Europe | Ventes

Tel.: +31 546 57 51 71 (choisissez l’option 2)

TigerStop USA

Tél.: +1 (360) 254-0661
Fax: +1 (360) 260-0755

TigerStop presenteert vol trots gloednieuwe website

TigerStop, de wereldwijde marktleider op het gebied van geautomatiseerde opduw- en positioneersystemen, kondigt met trots de lancering van een gloednieuwe website aan. "De nieuwe interactieve website is volledig in lijn met onze missie. We zijn gericht op het helpen van fabrikanten van elke grootte, en in elke industrie, het verminderen van afval in hun processen en het nemen van overwogen zakelijke beslissingen, zodat ze kunnen concurreren in een steeds concurrerender, wereldwijd landschap," aldus Mary Dick, President van TigerStop, LLC.


De bijgewerkte pagina voor de SOS Helpdesk is de perfecte omgeving voor klanten om handige tips, documentatie en instructies te vinden voor het oplossen van problemen met machines. U vindt er verschillende How-To video’s, FAQ’s, aanvraagformulieren en handleidingen. De hulpmiddelen van de SOS Helpdesk zullen klanten leren hoe ze hun TigerStop-producten jarenlang kunnen onderhouden.

Een andere geweldige functie is de Product Configurator. Met deze educatieve tool kunnen klanten producten samenstellen naar wens. Er zijn meer dan 700 miljoen manieren om TigerStop-machines, -tafels, -accessoires en -software te configureren. Ontwerpen kunnen vervolgens met één druk op de knop voor een offerte worden ingediend.